Интериорно озеленяване

Тенденциите в съвременното строителство и обзавеждане все повече налагат използването на изкуствени продукти които водят до създаване на жизнена среда която различна от естествената за човека . Макар и подсъзнателно прекъсването на връзката между човека и природата се отразява неблаготворно върху човешката психиката и влияе негативно върху емоционалното ни състояние .Умелото използване на цветята в интериора е най доброто средство за възстановяване на нарушената хармония с околната среда .

Вътрешно озеленяване от Гарленд ЕООД
Интериорни екзотични растения

Внос и продажба на интериорни  растения на конкурентни цени. Екзотични едроразмерни растения, палми  и бонсаи. Доставка, засаждане и поддръжка .

Живи стени и вертикални градини

Изработват се в три варианта : 1.С живи растения, в специални контейнери  2. От балсамиран исландски мъх. 3. С изкуствени растения с високо кочество.

Съдове за озеленяване

Разнообразие от керамични и пластмасови кашпи и саксии за озеленяване. Вградени самополивни системи . Почвени субстрати и специализирани смеси.

Поддръжка на растения

Абонаментно поддържане на интериорни растения за офиси, частни домове и търговски обекти. Комплексни грижи и обслужване.на интериорна растителност.

Интериорно озеленяване за хотели

Все по честа практика е хотелите които истински държат на реномето си да обръщат внимание на зеленината в интериора. Подбора и разположението на растенията  и съдовете предназначени за тях зависят от спецификата на стила и обзавеждането.

Озеленяване на офиси

Дори и едно малко стръкче цвете поставено в подходящ съд е способно разведри атмосферата на работното ви място.

Зимни градини

Изграждане на зимни градини в частни домове и атриуми.

Телефон за връзка :

0896090200

0899896360

Имейл :

office@gradini.bg

Нашият адрес :

Гр. София, кв. Драгалевци ; Бул. Черни връх 230